PaintBall -turnaus

Aika: 21.9.2019
Paikka: Louekeskus , Louekalliontie 60, Sievi

Jokilaaksojen Insinöörit järjestää historian ensimmäiset insinöörien paintball-mestaruuskilpailut. Kutsumme mukaan kaikki Insinööriliiton jäsenet. Kymmenen 5-hengen joukkuetta pääsee pelaamaan, joukkueet kootaan/valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit koota joukkueen ja ilmoittautua, tai voit myös ilmoittaa itsesi ja sinut sijoitetaan yhteen joukkueista. Kilpailun ajan liiton ständi ja asiantuntija paikalla. Pelien jälkeen pientä purtavaa ja sauna. Voittajajoukkue palkitaan.

On siis aika herätellä toimistotuolin väsyttämiä lihaksia ja vaihtaa suhdeviivain suojamaskiin, sillä syksyllä otetaan inssistä mittaa muuallakin kuin työterveystarkastuksessa!

Omavastuu Insinööriliiton jäsenille 10€ per henkilö tai 50€ per joukkue. Ei-jäsenet omavastuu 50€ per henkilö. Jäsenkelpoinen henkilö voi liittyä paikan päällä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muokata joukkueita ja aikataulua. Lomake sulkeutuu turnauksen täyttyessä tai viimeistään 16.9. Osallistuminen vahvistetaan sähköpostilla ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Vahvistusviestissä toimitettavaan tilinumeroon on maksettava omavastuu viipymättä.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ