Jäsenedut

Paikalliset edut

Tapahtumat

Jokilaaksojen Insinöörit ry järjestää vuoden mittaan erilaisia tapahtumia, mm. suositut kesäpäivät sekä monet pienemmät tapahtumat ja iltamat, joissa voi verkostoitua muiden paikallisten insinöörien kanssa. Tulevat tapahtumat löydät täältä

Perinteinen Akustiikka-etu

Insinööriliiton kortilla Jokilaaksojen Insinöörien jäsen saa 10€:n alennuksen Ylivieskan akustiikan tapahtumista kerran vuodessa. Edun saat käyttöösi näyttämällä jäsenkorttia ostaessasi lippua paikan päältä Akustiikasta.

Lounas&Bar Lissussa alennus ruokailusta

Jäsenkorttia näyttämällä saat 10€:n kerta-alennuksen (1x jäsen) Lounas&Bar Lissussa Alavieskassa. Jäsenetu voimassa vuoden 2023 loppuun saakka.

Vietä mukava päivä kotieläinpihalla

Kotieläinpiha HuliVili Kalajoella tarjoaa Jokilaaksojen Insinöörien jäsenille 1€ alennuksen perhelipusta - Vilautat vain korttia kassalla!

Vuokraa palju etuhintaan!

Pajulan Paljut / Tmi Vierimaa Alavieskasta tarjoaa 20% alennuksen paljun vuokrauksesta vuoden loppuun asti! Tarjous ei voimassa juhannuksena tai joulunaikana. Mainitse alennuksesta jo varatessasi. 

Myös uusia ehdotuksia jäseneduiksi otetaan vastaan, ota yhteyttä yhteydenottosivun lomakkeen kautta niin katsotaan, mitä voitaisiin tehdä!


Insinööriliiton edut

Paikallisten etujen lisäksi Insinööriliiton jäsenille on tarjolla monipuolinen kattaus erilaisia jäsenetuja arkeen ja vapaalle. Lisäksi liiton asiantuntijat ovat tukenasi kaikissa uran ja työelämän vaiheissa. Hyödynnä jäsenedut ja tee työarjesta entistä mukavampaa! Katso listaus myös Insinööriliiton sivuilta

Pankkipalvelut

Jäsenenä voit hyödyntää Danske Bankin monipuoliset jäsenedut asuntolainaan ja peruspankkipalveluihin sekä sijoittamiseen. Vastavalmistuneena saat myös kattavan etupaketin. Katso lisää liiton sivuilta.

Vakuutukset

Insinööriliiton jäsenyys sisältää kattavan vakuutuspaketin sekä työelämään että vapaalle. Jäsenyyteen sisältyvän Ifin vakuutuspaketin lisäksi voit täydentää vakuutuksiasi ottamalla Suomen edullisimman henkivakuutuksen Kalevalta 65,1% edullisemmin. Katso vakuutusetusi täältä

Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima urakoulutuksia. Lisäksi liitto tarjoaa koulutuksia urahallintaan ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Koulutuksia järjestetään verkossa sekä eri puolilla Suomea ja voit myös kuunnella jäsensivujen tallennearkistosta webinaareja jälkikäteen kun sinulle parhaiten sopii. Lue lisää koulutuksista liiton sivuilta.

Tapahtumat

Katso kattava tapahtumalistaus liiton tapahtumakalenterista

Työpaikkatori

Työpaikkatori yhdistää tekniikan alan työntekijät ja työnantajat. Voit etsiä harjoittelupaikkoja, kesätöitä tai "isojen inssien" avoimia paikkoja ympäri Suomen. Opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden paikat on koottu palvelussa omaksi osiokseen.

Tilaa hakuvahti, joka tuo valitsemiesi kriteerien mukaiset paikat sähköpostiisi. Palvelun tuottaa Duunitori yhteistyössä Insinööriliiton kanssa. 

Member plus

Kaikki jäsenedut on koottu tarjolle Member+ jäsenetupalveluun. Insinööriliiton omien etujen lisäksi saat käyttöösi myös akavalaisten liittojen yhteisiä etuja. Rekisteröidy jäsennumerollasi ja tutustu Insinööriliiton mökkeihin ja lomahuoneistoihin sekä muihin matkustamisen ja lomailun etuihin, kuten auto- ja venevuokraukseen. Tarjolla on myös paljon hyvinvointiin liittyviä etuja ja alennuksia verkkokaupoista. Lue lisää Member+ jäsenetupalvelusta.

Ilry Mobiili

Saat liiton uutiset ja tapahtumakalenterin taskukoossa. Sovellus toimii mobiilijäsenkorttina, josta löytyvät niin jäsennumerosi, yhteystiedot kuin jäsenyyteesi liittyvät vakuutuskirjat. Selaile etujasi ja nappaa rahanarvoiset alennukset käyttöösi heti. Määrittele Asetukset-kohdassa, mistä kaikista aiheista haluat ilmoitukset: Ajankohtaista, Jäsenedut vai Koulutukset ja tapahtumat. Lataa Ilry Mobiili täältä

Vuokramökit ja Villas-etu

Jäsenenä voit vuokrata mökkejä eri puolilla Suomea edullisempaan jäsenhintaan. Liiton mökkien lisäksi jäsenjärjestöillä on vuokrattavia mökkejä. Jäsenenä saat nyt myös 50 % alennuksen Holiday Club Villas -huoneistojen päivän hinnoista. 

Urapalvelut

Insinööriliiton urapalvelut auttavat sinua uran suunnitteluun, työnhakuun ja koulutusvaihtoehtojen pohdintoihin liittyvissä kysymyksissä kaikissa uran eri vaiheissa. Insinööriliiton ura-asiantuntijat antavat ohjausta, joka toteutetaan omien lähtökohtiesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Lakipalvelut

Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluu mahdollisuus saada liitolta lakipalveluita. Lakipalvelut käsittävät lainopillisen neuvonnan, sovintoneuvottelut ja tarvittaessa myös oikeusavun tuomioistuimessa jäsenen työ- tai virkasuhdetta koskevissa työoikeudellisissa riita-asioissa.

Yksityiselämän oikeusasiat

Insinööriliitolla on Eversheds Asianajotoimiston kanssa sopimus puhelinneuvonnasta jäsenten yksityiselämän oikeusasioissa. Itse palvelu on ilmainen ja koskee myös jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten asioita.

Neuvonta koskee yksityiselämän oikeusasioita. Neuvoa voi kysyä esimerkiksi perinnöistä ja testamentista, avioehdosta, osituksesta ja lahjoista.

Työsuhdeneuvonta

Työsuhdeneuvonta opastaa ja auttaa työsuhteisiin ja työelämän arkeen liittyvissä asioissa. Voit esimerkiksi tarkistuttaa työsopimuksesi ennen allekirjoittamista. Työsuhdeneuvonnassa sinua palvelevat työehtoasiantuntijat, lakimiehet ja työsuhdeneuvojat.

Ammattikuntatunnukset

Legendaarisen insinöörilakin, tuttavallisemmin imppulakin, ideoi vuonna 1969 helsinkiläinen insinööriopiskelija Heikki Silván. Kahdeksankulmainen mustalla tupsulla/nyörillä varustettu violetin värinen samettilakki on jokaisen insinöörin ja insinööriopiskelijan päätunnus ensimmäisen opintovuoden vapusta alkaen. Lue lisää

Insinöörisormuksella on pitkä historia ja kymmeniä tuhansia kantajia.  Vuodesta 1962 lähtien sormuksessa on ollut taidegraafikko Olof Erikssonin Insinööriliitolle suunnittelema tunnus, suhdeviivaimen poikkileikkaus. Insinöörisormus ja rintamerkki ovat ammattikunnan näyttäviä tunnuksia, jotka kertovat ammattikunniasta ja perinteestä. Katso mallit täältä!

Insinööri-lehti

Insinööri-lehti on Insinööriliiton julkaisema jäsenlehti. . Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä painettu Insinööri-lehti tarjoaa monipuolista tietoa työelämästä ja työmarkkinoista. Lehti sisältää artikkeleita erilaisista tekniikan alan töistä, työpaikoista ja uratarinoista. Tutustu lehteen täältä!

Korkeasti koulutettujen kassa KOKO

Suurin osa Insinööriliiton jäsenistä kuuluvat jo tai voivat liittyä liiton kautta KOKO-työttömyyskassaan. Voit tarkistaa kuulutko Insinööriliiton kautta KOKO-työttömyyskassaan kirjautumalla jäsensivuille ja tarkistamalla tiedot voimassaolevista jäsenyyksistä.

Asiakaspalvelu

Insinööriliiton asiakaspalvelu on apunasi kaikissa työsuhde- ja jäsenyysasioissa sekä ura- ja palkkaneuvontatarpeissasi. Asiakaspalvelun kautta tavoitat liiton kaikki asiantuntijat. 

Sähkönkilpailutus

FriendsIn Oy on joukko-ostamisen edelläkävijä, joka tarjoaa säästöä yhteishankinnan keinoin. Yhtiön lanseeraama Porukassa.fi alusta on uusi tapa kilpailuttaa palveluita. Siinä liiton jäsenet kootaan yhteen ja tehdään oma yhteiskilpailutus.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠