JokIn ry goes Kyrö Distillery & Vaasa PERUTTU

21.3.2020

PERUTTU

Tämän vuoden kevätretken suuntaamme Vaasan suunnille!

Lähdemme lauantai-aamuna Ylivieskasta kohti Pohjanmaata ja vierailemme Kyrö Distillery Companyssa, jossa meitä odottaa esittelykierros, tasting ja kotiruokalounas! Vierailu tässä Ginin ihmeellisessä maailmassa kestää noin kolme tuntia. Tämän jälkeen suuntaamme Vaasaan, jossa kirjaudumme Sokos Hotel Royal Vaasaan. Iltapäivän voi viettää kaupungissa shoppaillen tai hotellissa rentoutuen. Päivällinen on omakustanteinen ja voimme ruokailla joko yhdessä tai erikseen.

Illan ohjelmatarjontaa on mm. Vaasan kaupunginteatterissa klo 19:00 alkava musikaali Sugar - Piukat paikat (kesto 2t 30min sis. väliaika) ja WsAreenalla Neljä Ruusua aloittaa klo 23:00. Joten kumpaankin halutessaan ehtii!
 
Olemme varanneet lippuja kumpaankin tapahtumaan ja ilmoittautumisen yhteydessä voitte varata liput; teatteriin 40€/hlö (ovelta 42€) ja Neljä Ruusua 20€/hlö (ovelta 26€).

Kotimatkalle lähdemme sunnuntaina n. klo 12:00.

Tarkempi aikataulu tulee ilmoittautuneille.

Retken hinta, sisältäen bussin, Kyrö Distillery kierroksen, tastingin, lounas ja hotelliyöpyminen
Jäsenille 0€
Avec 80€
 (+mahdolliset varaamanne teatteri/konserttiliput)

Ilmoittaudu 3.3. mennessä, ilmoittautumislinkin kautta.
Muista ilmoittaa mahdolliset ruokarajoitteet lounasta varten.
Ilmoita myös mitä lippuja tahdot varata.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ


Bussi saapuu Ylivieskaan Haapajärven suunnalta ja jatkaa Sievin kautta Kokkolan suuntaan. Poimimme tältä reitiltä mukaan lähtijät.   
Kerro lähtöpaikkasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Mukaan mahtuu 34 ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee maksutiedot. Maksutiedot löytyy myös tämän postin lopusta.

Tervetuloa mukaan viettämään kultturellia vuorokautta yhdessä muiden Jokilaaksojen Insinöörien ja heidän avecien kanssa!

Maksutiedot:

Jokilaaksojen Insinöörit, Osuuspankki FI38 5291 0820 0238 66
viesti: Vaasan matka